Tentang Kami

KAMI ADALAH APUTIRICH

Ditubuhkan oleh Puan Suria Alias pada tahun 2011 di Kuala Terengganu. Formula dan R & D dilakukan oleh Dr. Rais Abdullah berdasarkan kepada bahan-bahan Bio-Natural di mana kepakaran dan teknologi kami dapat mengeluarkan apa-apa bahan kimia berbahaya sama ada berasaskan bahan kimia berbahaya berasaskan semulajadi atau berasaskan sintetik.

Teknologi Penyelidikan dan Terapi untuk Rawatan Gangguan Gas-Saraf Badan, Pusat AputiRich menyediakan penyelesaian yang tidak dapat dijangkau oleh penjagaan badan yang disokong oleh kemajuan industri terkini dalam rawatan dan teknik, yang kebanyakannya adalah eksklusif daripada latihan kami.

Pasukan kami berpengalaman khususnya dalam menyediakan pendekatan yang unik, pelbagai aspek dalam penjagaan kesihatan keseluruhan pesakit kami dan memupuk kesihatan seluruh badan.

Staff kami sangat terlatih dan berpendidikan untuk memberikan perkhidmatan terbaik dalam prosedur rawatan berdasarkan keadaan pesakit. Kami berdedikasi untuk keperluan penjagaan kesihatan setiap pesakit dan mengejar kesihatan Bio-Naturally.

Kami juga berdedikasi untuk menyediakan persekitaran klinikal berdasarkan etika, rawatan tulen dan adil setiap individu dalam komuniti terapi yang kami berkhidmat. Kami mengalu-alukan setiap individu dari bayi baru lahir hingga dewasa. Kami tidak hanya merawat masalah, kami mahu semua orang menjalani kehidupan yang sihat!