Pilih Bahasa |  

Previous
Next

FAKTA

Tentang Produk

Diperbuat dengan bahan-bahan semulajadi daripada sumber buah-buahan dan sayur-sayuran.

Produk kami telah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) sebelum dipasarkan kepada pengguna.

Produk berdaftar adalah terjamin daripada segi Keselamatan, Kualiti dan Keberkesanan.

Produk kami diperakui “HALAL” oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) – badan berkuasa HALAL yang diakui di peringkat antarabangsa.

Membolehkan para pengguna membeli tanpa sekatan budaya dan agama.

Produk kami telah melalui analisis dan ujian terhadap kandungan dan telah memenuhi piawaian Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Hasil analisis dan ujian ini telah mengesahkan kandungan produk kami adalah bebas daripada dadah terlarang dan kandungan yang boleh membahayakan kepada tubuh badan manusia.

Pensijilan

Kami mengambil langkah tegas dalam memastikan semua produk kami diproses dan dihasilkan mengikut piawaian yang ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM)  dan adalah menjadi kepentingan kami untuk memenuhi piawaian tinggi yang telah ditetapkan untuk diiktiraf sebagai produk Selamat dan Halal.

Kilang Produk

Produk kami diformulakan oleh Dr Rais Resources dan dikilangkan oleh kilang yang bertaraf GMP. 

Setiap produk kami akan melalui pemantauan yang ketat bagi menjamim kebersihan dan keselamatan produk tersebut.

Dibuktikan oleh orang ramai

Produk kami terbukti mampu membakar lemak dalam badan serta menguruskan badan tanpa menyebabkan selulit. Selain itu, kulit kembali tegang dan awet muda. Cantik luar dan sihat dalaman. mencantikkan luaran serta dalaman anda. Dan ia dibuktikan oleh orang seperti anda dan saya.

Dibuktikan oleh Sains

Kesemua produk kami mempunyai ujian makmal atau laboratory test yang menjamin keselamatan dan keberkesanan produk kepada pengguna kami. Laporan penuh dari makmal ini bagi memastikan sesuatu produk tidak mengandungi kandungan merbahaya seperti merkuri, hidrokuinon dan lain-lain yang menjejaskan kesihatan pengguna. 

Selain dari itu, produk kami juga bebas merkuri dan ini menjadikan produk kami digunakan untuk semua lapisan masyarakat tanpa mengira faktor umur.